Coronavirus: Trump anunţă că unele state americane vor începe să ridice restricţiile în următoarele zile

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că statele Texas şi Vermont vor permite luni redeschiderea anumitor companii, respectând în continuare măsurile de precauţie legate de coronavirus, iar Montana va începe ridicarea restricţiilor vineri, potrivit Reuters.

808 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Trump anunţă că unele state americane vor începe să ridice restricţiile în următoarele zile

Trump anunţă că unele state americane vor începe să ridice restricţiile de coronavirus în următoarele zile

"Continuăm să vedem o serie de semne pozitive că virusul a trecut de apogeul său", a declarat Trump jurnaliştilor în informarea zilnică de la Casa Albă.

Unii dintre guvernatori au avertizat că nu vor acţiona prematur pentru a-şi redeschide economiile până când nu va exista mai multe teste pentru virus. Oamenii de afaceri au mai spus că este nevoie de o testare pe scară largă înainte ca aceste companii să revină la activitatea lor normală.

Sâmbătă, Trump a declarat că „testarea noastră devine din ce în ce mai bună”, dar nu a oferit nicio dovadă concretă.

El a spus că atât guvernatorii republicani cât şi cei democraţi „au anunţat măsuri concrete pentru a începe o deschidere în siguranţă şi treptată”. 

Texas şi Vermont „vor permite ca anumite afaceri să se deschidă luni, necesitând totuşi precauţii adecvate de distanţare socială”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici