Corpul lui Hugo Chavez nu va mai fi îmbălsămat

Guvernul Venezuelei a decis să nu îmbălsămeze corpul preşedintelui Hugo Chavez, a declarat pe contul său de Twitter ministrul Informaţiei şi Comunicării Ernesto Villegas.

1131 afișări
Imaginea articolului Corpul lui Hugo Chavez nu va mai fi îmbălsămat

Corpul lui Hugo Chavez nu va mai fi îmbălsămat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corpul lui Chavez ar fi trebuit transferat în Rusia timp de şapte luni pentru a realiza îmbălsămarea, a scris Villegas pentru a explica abandonarea acestui proiect.

Încă de miercuri, preşedintele interimar Nicolas Maduro a recunoscut că va fi "destul de dificil" ca corpul lui Chavez să fie îmbălsămat aşa cum anunţase guvernul la două zile după moartea la 5 martie a preşedintelui.

Expus la Academis militară din Caracas. unde mii de venezueleni i-au adus omagiu, corpul preşedintelui a fost transferat vineri într-un muzeu situat într-o fostă cazarmă din inima unui bastion chavist, cartierul sărac 23 de Enero (23 ianuarie), aflat în centrul capitalei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici