COVID 19. Premierul din Singapore s-a infectat din nou chiar înaintea unui summit Asia-Pacific

Premierul din Singapore, Lee Hsien Loong, a anunţat joi că a primit un nou rezultat pozitiv la testul pentru depistarea COVID-19. Prim-ministrul se pregăteşte să găzduiască o întâlnire importantă cu lideri din zona Asia-Pacific.

266 afișări
Imaginea articolului COVID 19. Premierul din Singapore s-a infectat din nou chiar înaintea unui summit Asia-Pacific

COVID 19. Premierul din Singapore s-a infectat din nou chiar înaintea unui summit Asia-Pacific

Rezultatul de joi apare la aproximativ o săptămână şi jumătate după testul iniţial care a fost tot pozitiv. Lee Hsien Loong a dezvăluit că se simte bine şi că medicii i-au spus că este un caz de reinfectare.

„Mă simt bine... Medicii mei spun că este o revenire a COVID, care se întâmplă în 5-10% din cazuri. Este încă transmisibilă, deşi riscul nu este ridicat în comparaţie cu infecţia iniţială”, a transmis premierul din Singapore, potrivit CNBC.

Ca urmare, Lee a ratat participarea la o ceremonie organizată la un templu hindus din Singapore. Premierul are 71 de ani şi a aflat că s-a infectat pe 22 mai, după ce s-a întors dintr-o călătorie oficială de şase zile în Africa de Sud şi Kenya.

Singapore se pregăteşte să găzduiască lideri din domeniul apărării din regiunea Asia-Pacific. La întâlnirea programată în weekend vor participa, printre alţii, ministrul apărării din China, Gen. Li Shangfu, Secretarul Apărării din SUA, Lloyd Austin, şi premierul australian Anthony Albanese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici