Credeaţi că drona MQ-Reaper sau „bomba ninja” sunt terifiante? Nu aţi aflat despre ultima armă la care lucrează americanii

  • DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) doreşte să construiască o rachetă care să aibă montate pe ea mai multe arme de foc.
  • Aceasta va viza ţinte din aer şi de la sol.
  • O singură rachetă va putea lovi mai mulţi inamici.
6970 afișări
Imaginea articolului Credeaţi că drona MQ-Reaper sau „bomba ninja” sunt terifiante? Nu aţi aflat despre ultima armă la care lucrează americanii

Credeaţi că drona MQ-Reaper şi „bomba ninja” sunt terifiante? Nu aţi văzut ultima armă la care lucrează americanii

Racheta va ţine inamicul ocupat, permiţându-le avioanelor americane să îl anihileze de la mare distanţă, relatează Popular Mechanics.

Numele noi rachete va fi „Gunslinger” şi va fi complet diferită faţă de orice s-a construit până acum.

Racheta va avea montată pe ea o armă de foc capabilă să atace atât ţine aeriene, cât şi terestre.

Totul face parte dintr-un efort de a trimite roboţi în loc de oameni în zonele periculoase.

Noua rachetă îmbogăţeşte un arsenal deja terifiant de arme deţinute de SUA, din care mai fac parte drona MQ-9 Reaper sau „bomba ninja”.

Autor: Gabriel Negreanu
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici