CRIZA DIN SUA: Preşedintele Camerei Reprezentanţilor îi reproşează lui Obama că refuză să negocieze pe tema bugetului

Preşedintele republican al Camerei Reprezentanţilor John Boehner i-a reproşat miercuri preşedintelui american Barack Obama şi democraţilor că refuză să negocieze cu privire la buget, la sfârşitul unei reuniuni de la Casa Albă.

294 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN SUA: Preşedintele Camerei Reprezentanţilor îi reproşează lui Obama că refuză să negocieze pe tema bugetului

CRIZA DIN SUA: Preşedintele Camerei Reprezentanţilor îi reproşează lui Obama că refuză să negocieze pe tema bugetului

Boehner, în a doua zi de oprire parţială a activităţii statului federal american, a afirmat că această întâlnire s-a desfăşurat pe un ton "politicos", totuşi, el a constat că dezacordul între republicani şi democraţii persistă.

"Preşedintele (american) a reiterat că nu vrea să negocieze", a afirmat Boehner, al cărui partid cere să fie reduse fondurile pentru reforma sistemului de sănătate, promulgată de Obama în schimbul unui vot asupra bugetului federal.

Intervenind după Boehner la ieşirea din Casa Albă, liderul majorităţii democrate din Senatul american, Harry Reid, a declarat că nu va ceda cu privire la această reformă, supranumită "Obamacare".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici