CRIZA IMIGRANŢILOR: Cinci refugiaţi, inclusiv un bebeluş, înecaţi în largul coastelor Turciei

Cinci imigranţi, printre care şi un bebeluş, au murit înecaţi după ce ambarcaţiunea în care se aflau a naufragiat în largul coastelor Turciei, a informat, joi, agenţia de presă Dogan, citată de site-ul cotidianului Le Figaro.

434 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Cinci refugiaţi, inclusiv un bebeluş, înecaţi în largul coastelor Turciei

CRIZA REFUGIAŢILOR: Cinci imigranţi, inclusiv un bebeluş, înecaţi în largul coastelor Turciei

Cadavrele acestora au fost recuperate miercuri seara de către gărzile de coastă turce, care au putut salva alte nouă persoane. Grupul, în care se aflau afgani şi iranieni, încerca să ajungă pe insula greacă Lesbos.

Peste 130.000 de persoane au ajuns în 2016 în Europa trecând prin Turcia, în timp ce alte 350 au murit înecate, potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici