Criza la Palatul Buckingham! Vor fi daţi afară 380 de angajaţi

Criza provocată de noul coronavirus a ajuns şi la Palatul Buckingham, unde 380 de oameni vor fi daţi afară, a declarat o purtătoare de cuvânt a Royal Collection Trust, relatează Fox Business.

1210 afișări
Imaginea articolului Criza la Palatul Buckingham! Vor fi daţi afară 380 de angajaţi

Criza la Palatul Buckingham! Vor fi daţi afară 380 de angajaţi

 

Aceeaşi sursă menţionează că toţi angajaţii au primit o ofertă de angajare anul viitor, a decalrat purtătoarea de cuvânt. În mod obişnuit, reşedinţa oficială a Reginei Elisabeta a-II-a îşi deschide porţile pentru turişti timp de trei luni, în fiecare vară, în timp ce regina stă în Scoţia, la reşedinţa sa de vară din Balmoral.
 
Însă, epidemia cu noul coronavirus a închis Palatul Buckingham, loc în care majoritatea angajaţilor sunt cei care se ocupă cu verificarea biletelor, efectuarea tururilor ghidate şi vânzarea de suveniruri. Majoritatea acestor angajaţi sunt pensionari şi studenţi care câştigă în medie 2.000 de lire sterline pe lună. Peste 570.000 de turişti au vizitat Palatul Buckingham, conform unor date publicate în anul 2018, însă pandemia a blocat deschiderea palatului anul acesta.

Marea Britanie a ajuns la aproape 43.000 de decese cauzate de COVID-19 şi este ţara cea mai afectată de coronavirus din Europa, ceea ce ridică mai multe întrebări cu privire la gestionarea crizei de către premierul Boris Johnson, potrivit Reuters. În Anglia şi Ţara Galilor numărul deceselor se ridică la cel puţin 42.990, a arătat un raport al Reuters, şi include datele anterioare din Scoţia şi Irlanda de Nord, precum şi decese recente din spitalele din Anglia. Cifrele publicate marţi de Oficiul Naţional pentru Statistică au arătat o imagine sumbră în azilele de bătrâni, mai mult de o treime dintre acestea fiind lovite de noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici