CROAZIERA DE COŞMAR: Alţi doi francezi, identificaţi printre victimele naufragiului din Italia

Cadavrele a doi francezi morţi în naufragiul pachebotului Concordia au fost identificate printre victimele găsite în ultimele zile, a anunţat joi prefectura din oraşul Gosseto, în Toscana.

143 afișări
Imaginea articolului CROAZIERA DE COŞMAR: Alţi doi francezi, identificaţi printre victimele naufragiului din Italia

CROAZIERA DE COŞMAR: Alţi doi francezi, identificaţi printre victimele naufragiului din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cadavrele au fost identificate de familii, a confirmat ambasada Franţei la Roma. Numele celor două victime, transmise de prefectura din Grosseto, sunt Pierre Grégoire şi Jeanne Gannard.

Cel puţin 11 cadavre au fost găsite până în prezent iar alte aproximativ 20 de persoane sunt în continuare date dispărute.

La Paris, Ministerul de Externe a confirmat identificarea a doi francezi printre victime, fără a preciza identitatea lor.

"Potrivit elementelor de care dispunem, patru concetăţeni ai noştri şi-au pierdut viaţa în naufragiul vasului Costa Concordia. Încă nu avem informaţii de la alţi doi cetăţeni francezi", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Bernard Valero.

"Centrul de criză al Ministerului Afacerilor Externe şi Europene şi ambasada noastră din Italia, în legătură cu autorităţile italiene, însoţesc familiile în cauză în demersurile lor", a precizat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici