CROAZIERA DE COŞMAR: Două cadavre au fost găsite la bordul navei eşuate

Două cadavre au fost descoperite, duminică, de echipele de intervenţie, în partea scufundată a navei de croazieră Costa Concordia, naufragiată în largul insulei italiene Giglio, bilanţul morţilor ajungând la cinci, iar 15 persoane sunt încă dispărute, informează Corriere della Sera.

1174 afișări
Imaginea articolului CROAZIERA DE COŞMAR: Două cadavre au fost găsite la bordul navei eşuate

CROAZIERA DE COŞMAR: Două cadavre au fost găsite la bordul navei eşuate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform ziarului La Repubblica, cele două persoane găsite moarte sunt un cuplu de pensionari, rămaşi probabil blocaţi în momentul înclinării şi scufundării parţiale a navei.

În cursul nopţii, echipele de intervenţie au salvat un cuplu de sud-coreeni care se aflau în luna de miere. Duminică la prânz, în navă a fost găsit în viaţă şi un membru al echipajului, care rămăsese blocat în zona restaurantelor de pe Puntea 3.

Alte zeci de persoane sunt de negăsit, iar autorităţile italiene încearcă să centralizeze datele persoanelor salvate.

În prezent, aproximativ 15 persoane sunt considerate dispărute, dar autorităţile nu ştiu cu exactitate dacă acestea nu cumva au fost salvate fără a fi înregistrate pe liste.

Majoritatea persoanelor salvate au fost transferate de pe Insula Giglio în portul continental Santo Stefano, urmând să fie repatriate. La bordul navei se aflau 4.229 de persoane. Trei dintre acestea, doi francezi şi un peruan, au murit în accident. Naţionalitatea celor două persoane găsite moarte duminică nu a fost dezvăluită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici