Cum arată locul în care a fost ucis Osama ben Laden - VIDEO

ABC News au publicat câteva imagini din casa din oraşul pakistanez Abbotaba, unde liderul reţelei teroriste al-Qaida, Osama ben Laden, a fost ucis.

5343 afișări
Imaginea articolului Cum arată locul în care a fost ucis Osama ben Laden - VIDEO

Cum arată locul în care a fost ucis Osama ben Laden

Imaginile ABC News arată încăperea în care acesta a fost ucis, care este dezordonată şi plină de pete de sânge.

Preşedintele american, Barack Obama, a anunţat că liderul reţelei teroriste al-Qaida, Osama ben Laden, a fost ucis într-un schimb de focuri, iar forţele americane au preluat trupul neînsufleţit.

În confruntări au mai fost ucişi încă trei bărbaţi şi o femeie folosită ca scut uman, însă nu au fost înregistrate victime în rândurile americanilor prezenţi la faţa locului, au precizat sursele citate.

Printre victime se află şi unul dintre fiii lui ben Laden, alţi doi bărbaţi, probabil mesageri folosiţi de liderul al-Qaida, şi o femeie care îl proteja pe unul dintre bărbaţi, au precizat sursele citate.

Alte două femei au fost rănite în urma atacului asupra reşedinţei unde se adăpostea ben Laden şi unde se aflau mai multe femei şi copii.

Cadavrul lui Osama ben Laden a fost scufundat în mare, în conformitate cu tradiţia islamică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici