Cum au reacţionat două tinere când un urs le-a ieşit în cale. Animalul s-a ridicat în două labe şi a venit spre ele

Trei turiste au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu un urs negru, în parcul Ecologic Chipinque din San Pedro Garza Garcia, Mexic, precizează Daily Mail.

5388 afișări
Imaginea articolului Cum au reacţionat două tinere când un urs le-a ieşit în cale. Animalul s-a ridicat în două labe şi a venit spre ele

Cum au reacţionat două tinere când un urs le-a ieşit în cale. Animalul s-a ridicat în două labe şi a venit spre ele

Potrivit Daily Mail, grupul se afla în parcul Ecologic Chipinque din San Pedro Garza Garcia, Mexic, când dintr-o dată un urs negru a venit spre ele. Femeile au fost îndemnate să rămână calme, de cel care filma de la distanţă. Ursul s-a mişcat în jurul lor şi le-a mirosit, dar nu a devenit agresiv.
 
Mai mult, una dintre turiste a avut curajul să imortalizeze acest moment şi a făcut un selfie cu animalul sălbatic. Din fericire, ursul nu a devenit agresiv şi a plecat fără să le rănească.
 
Experţii avertizează turiştii să nu interacţioneze direct cu animalele sălbatice în parcurile naţionale în care mai pot apărea acestea. Urşii bruni apar frecvent în zona Parcului Ecologic Chipinque, acolo unde au fost surprinse imaginile.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici