Cum şi-a bătut joc Donald Trump de Beto O'Rourke, după ce democratul a anunţat că se retrage din cursa electorală: A renunţat „ca un câine”

Preşedintele american Donald Trump a ridiculizat demersul contracandidatului democrat Beto O'Rourke de a renunţa la candidatura pentru cursa electorală de ocupare a funcţiei prezidenţiale, afirmând că a renunţat „ca un câine”, relatează site-ul postului BBC.

1093 afișări
Imaginea articolului Cum şi-a bătut joc Donald Trump de Beto O'Rourke, după ce democratul a anunţat că se retrage din cursa electorală: A renunţat „ca un câine”

Cum şi-a bătut joc Donald Trump de Beto O'Rourke, după ce democratul a anunţat că se retrage din cursa electorală: A renuţat „ca un câine”

Reacţia liderului de la Casa Albă a apărut la câteva ore după ce membrul Partidului Democrat, Beto O'Rourke, a anunţat vineri retragerea din cursa pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Statelor Unite, din cauza lipsei „mijloacelor de a continua cu succes”.

Preşedintele Trump a catalogat decizia oficialului democrat ca fiind o „renunţare ca un câine”. „Oh, nu! Beto tocmai a ieşit din cursa prezidenţială în pofida faptului că el a afirmat că „era născut pentru asta”. Nu cred asta!”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

Relaţiile tensionate dintre cei doi oficiali americani au fost declanşate de criticile exprimate de O'Rourke preşedintelui Trump după ce, în august, au avut loc atacuri armate masive în oraşul său de origine, El Paso. Membrul democrat a catalogat acest eveniment ca fiind consecinţa politicilor anti-imigraţie promovate de liderul american.

Foto: Hepta

Taguri:
sua,
trump,
casa albă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici