Cumnatul lui Hillary Clinton, supranumit de Serviciul de protecţie Secret Service "Durere de cap", a fost arestat în California

Cumnatul lui Hillary Clinton, Roger Clinton, a fost arestat preventiv pentru conducere în stare de ebrietate a unui vehicul în California, cu doar două zile înaintea scrutinului democrat din acest stat, informează New York Daily News.

678 afișări
Imaginea articolului Cumnatul lui Hillary Clinton, supranumit de Serviciul de protecţie Secret Service "Durere de cap", a fost arestat în California

Cumnatul lui Hillary Clinton, supranumit de Serviciul de protecţie Secret Service "Durere de cap", a fost arestat în California

Roger Clinton, fratele vitreg al fostului preşedinte Bill Clinton, a fost arestat preventiv şi eliberat pe o cauţiune de 15.000 de dolari. Cumnatul lui Hillary Clinton, supranumit de Serviciul de protecţie Secret Service "Durere de cap" în timpul mandatului lui Bill Clinton, va compărea în instanţă luni.

Roger Clinton, în vârstă de 59 de ani, a fost depistat de poliţie conducând în stare de ebrietate, duminică seară, în zona Redondo Beach din California.

Incidentul a avut loc cu doar două zile înainte de alegerile organizate de Partidul Democrat în California pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Duminică, Hillary Clinton a câştigat scrutinul intern organizat de Partidul Democrat în teritoriul american Puerto Rico.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici