CUTREMUR cu magnitudinea de 6,2 grade, în Chile. Seismul, resimţit puternic şi în Peru şi Bolivia

Un seism cu magnitudinea de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de joi în nordul statului Chile, la 115 kilometri de localitatea Cruz de Machacamarca din Bolivia, şi la 118 kilometri de oraşul Iquique din Chile, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

668 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR cu magnitudinea de 6,2 grade, în Chile. Seismul, resimţit puternic şi în Peru şi Bolivia

CUTREMUR cu magnitudinea de 6,2 grade, în Chile. Seismul, resimţit puternic şi în Peru şi Bolivia

Epicentrul seismului a fost în nordul statului Chile, la 115 kilometri de Cruz de Machacamarca, Oruro (Bolivia), la 118 kilometri de Iquique, Tarapacá (Chile), şi la 196 de kilometri de oraşul Tacna (Peru).

Seismul a fost resimţit puternic în nordul statului Chile, unde a provocat panică, dar şi în Peru şi Bolivia informează cotidianul Daily Express.

Momentan nu au fost raportate victime sau pagube materiale serioase, însă în unele zone din Chile s-au înregistrat alunecări de teren, unele drumuri fiind blocate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici