Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter în Indonezia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter a afectat duminică dimineaţa insula indoneziană Sumatra, informează Fox News.

502 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter în Indonezia

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter în Indonezia (Imagine: Twitter)

Cutremurul a provocat panică, acesta simţindu-se şi la câteva sute de kilometri depărtare, în Singapore.

Nu există informaţii cu privire la eventuale victime sau avertizări de tsunami.

Conform Institutului american de Geofizică, cutremurul ce a avut loc duminică dimineaţa a avut o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter şi a avut loc la o adâncime de 35 km.

Epicentrul său a fost în oraşul Bengkulu. Cutremurul a fost simţit în întreaga zonă de sud a Sumatrei.

Un post de televiziune asiatic a transmis că a primit telefoane din partea unor localnici din Singapore, aflat la 590 km depărtare de Bengkulu, unde aceştia ar fi resimţit de asemenea vibraţiile pământului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici