Cutremur cu magnitudinea de moment de 6,8 grade în Myanmar. Cel puţin trei persoane au murit

Un cutremur cu intensitatea de moment de 6,8 grade a avut loc, miercuri, în centrul statului Myanmar, fiind simţit inclusiv în Thailanda, Bangladesh şi India, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

2648 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de moment de 6,8 grade în Myanmar. Cel puţin trei persoane au murit

Cutremur cu magnitudinea de moment de 6,8 grade în Myanmar (Imagine: Bunisepi.com)

UPDATE Cel puţin trei morţi în urma cutremurului din Myanmar

Cel puţin trei persoane au murit în urma cutremurului produs miercuri în Myanmar, anunţă autorităţile locale, citate de publicaţia Globe&Mail.

Două adolescente au murit în oraşul Yenanchaung, situat în regiunea Magwe. Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după prăbuşirea unei fabrici în oraşul Pakkoku.

Seismul a avut loc la ora 10.34 UTC (13.44, ora României), la adâncimea de 84 de kilometri.

Epicentrul a fost la 25 de kilometri vest de oraşul Chauk (Myanmar), la 58 de kilometri nord-nord-vest de Yenangyaung şi la 70 de kilometri sud-vest de Pakokku.

Seismul a fost resimţit în Thailanda, India şi Bangladesh.

Nu există informaţii despre eventuale victime sau daune materiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici