Cutremur de 5,5 pe scara Richter la est de Alger

Un cutremur cu magnitudinea 5,5 pe scara Richter a avut loc duminică în regiunea Béjaïa, la aproximativ 250 de kilometri est de Alger, fără să provoace victime, a anunţat Centrul algerian de Cercetare în Astronomie, Astrofizică şi Geofizică (CRAAG).

135 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 5,5 pe scara Richter la est de Alger

Cutremur de 5,5 pe scara Richter la est de Alger

Epicentrul seismului, resimţit la ora locală 10.07 (12.07, ora României), a fost localizat în mare, la 20 de kilometri nord-est de Béjaïa, a precizat acest organism, care nu a anunţat victime sau pagube.

Un cutremur a avariat mai multe clădiri în zona Mostaganem, un oraş din partea de vest a ţării, pe 3 mai, fără să producă victime.

Algeria, în special partea de nord a ţării, este de obicei afectată de seisme.

În urmă cu zece ani, pe 21 mai 2003, un cutremur ce a avut loc la Boumerdès, un oraş situat în zona de coastă la aproximativ 50 de kilometri est de Alger, s-a soldat cu aproape 3.000 de morţi şi aproximativ 10.000 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici