David Cameron îi va înmâna demisia reginei, Theresa May urmând să preia funcţia de premier

David Cameron va răspunde, miercuri, ultimelor întrebări în Camera Comunelor în calitate de premier al Marii Britanii, înainte de a se îndrepta spre Palatul Buckingham pentru a-i prezenta reginei demisia sa, relatează BBC News online.

1621 afișări
Imaginea articolului David Cameron îi va înmâna demisia reginei, Theresa May urmând să preia funcţia de premier

David Cameron îi va înmâna demisia reginei, Theresa May urmând să preia funcţia de premier

"În timp ce plec astăzi, sper că oamenii vor vedea o ţară mai puternică. A fost un privilegiu să servesc ţara pe care o iubesc", a declarat acesta pentru Daily Telegraph.

Theresa May, actualul ministru de Interne al ţării, urmează să preia mandatul de premier.

May a rămas singurul candidat la conducerea Partidului Conservator, după ce Andrea Leadsom şi-a retras luni candidatura.

În urma rezultatului referendumului din iunie, David Cameron, care a ocupat funcţia de premier din anul 2010, a anunţat că va demisiona.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici