David Frost, numit reprezentant al Guvernului britanic pentru Brexit şi Politici Internaţionale

  • David Frost, numit reprezentant al Guvernului britanic pentru Brexit şi Politici Internaţionale
  • David Frost va coordona relaţia instituţională şi strategică dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană
  • David Frost a fost negociator britanic pe tema Brexit
147 afișări
Imaginea articolului David Frost, numit reprezentant al Guvernului britanic pentru Brexit şi Politici Internaţionale

David Frost, fost negociator al Marii Britanii pe tema Brexit, va deveni reprezentant al Guvernului de la Londra pentru Brexit şi Politici Internaţionale, conform BBC News.

David Frost fusese numit consilier guvernamental pentru Siguranţă Naţională şi urma să preia funcţia luni, dar Guvernul Boris Johnson a anunţat vineri că în acel post a fost numit acum sir Stephen Lovegrove.

David Frost a fost numit în funcţia de reprezentant guvernamental privind Brexit şi Politici Internaţionale.

David Frost "va coordona relaţia instituţională şi strategică dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană şi va aplica modificările necesare pentru maximizarea oportunităţilor generate de Brexit, inclusiv în probleme de comerţ internaţional şi economice", anunţă Downing Street.

David Frost va rămâne şi consilier special al premierului Boris Johnson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici