Decese în Grecia din cauza viscolului şi gerului. Mai multe şosele, închise din cauza ninsorii abundente

Cel puţin trei persoane au decedat, iar transportul public a fost perturbat din cauza viscolului, ninsorii şi gerului care afectează o mare parte din Grecia, informează cotidianul The Independent pe pagina electronică.

1544 afișări
Imaginea articolului Decese în Grecia din cauza viscolului şi gerului. Mai multe şosele, închise din cauza ninsorii abundente

Decese în Grecia din cauza viscolului şi gerului. Mai multe şosele, închise din cauza ninsorii abundente

Trupul unei femei de 66 de ani a fost descoperit sâmbătă într-o maşină răsturnată în zona oraşului Keratea, prefectura Attica. Alte două persoane din această maşină, soţul victimei şi un alt bărbat, au fost date dispărute, cadavrele acestora fiind descoperite duminică, potrivit postului France 24.

Mai multe şosele au fost închise din cauza ninsorii abundente, iar unele zboruri au fost redirecţionate spre alte aeroporturi, au anunţat autorităţile din Grecia.

Serviciile de urgenţă au intervenit de zeci de ori pentru a salva oameni rămaşi blocaţi în maşini sau case din cauza zăpezii.

În ultimele zile, în unele zone din Grecia s-au înregistrat temperaturi de -18 grade.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici