Defectul lui Putin: "Prea multă încredere" în oameni

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a oferit detalii despre viaţa sa personală, despre presiunile funcţiei pe care o deţine şi a dezvăluit cel mai mare defect al său, relatează Moscow Times în ediţia electronică.

37 afișări
Imaginea articolului Defectul lui Putin: "Prea multă încredere" în oameni

Defectul lui Putin: "Prea multă încredere" în oameni (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am foarte mult de lucru, sunt obosit. Uneori adorm cu greu şi îmi este greu să mă detaşez de tensiunile emoţionale", mărturiseşte Vladimir Putin.

"Chiar şi aşa, îmi iubesc munca, pentru că văd cum oamenii încep să trăiască puţin mai bine", adaugă Putin.

Întrebat care este cel mai mare defect al său, Putin a răspuns că are "prea multă încredere" în oameni, un răspuns surprinzător pentru un fost agent KGB care a activat în fosta Germanie de Est.

Întrebat care sunt liderii istorici pe care îi admiră cel mai mult, Putin a răspuns: "Petru cel Mare şi Ecaterina a II-a a Rusiei; ei au făcut cel mai mult pentru dezvoltarea Rusiei".

Referindu-se la modul în care este percepută personalitatea sa, Putin a subliniat că "istoria va decide acest lucru".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici