Descoperire macabră într-un camion în Marea Britanie: Au fost găsite cel puţin 39 de cadavre / Camionul este din Bulgaria

Cel puţin 39 de cadavre au fost descoperite în interiorul unui container transportat de un camion în comitatul britanic Essex, informează site-ul postului Sky News.

12523 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră într-un camion în Marea Britanie: Au fost găsite cel puţin 39 de cadavre / Camionul este din Bulgaria

Descoperire macabră într-un camion în Marea Britanie: Au fost găsite cel puţin 39 de cadavre

 

 

Cadavrele au fost descoperite în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României).

Conducătorul camionului, în vârstă de 25 de ani, suspectat de uciderea celor 39 de persoane a fost reţinut de către forţele de ordine.

„Este un eveniment tragic, în cadrulc căruia un număr însemnat de oameni şi-au pierdut vieţile. Anchetatorii noştri cercetează pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz”; „Ne aflăm în proces de identificare a victimelor implicate, proces care ar putea dura mult timp”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei din Essex, Andrew Mariner.

Conform primelor aprecieri, camionul provine din Bulgaria, şi a intrat sâmbătă pe teritoriul Marii Britanii, prin Holyhead, Ţara Galilor.

Poliţia a izolat zona în care cadavrele au fost descoperite, iar accesul în parcul industrial este interzis.

Johnson îşi transmite condoleanţele şi preocuparea după descoperirea celor 39 de cadavre din Essex

Premierul britanic Boris Johnson şi-a transmis îngrijorarea şi condoleanţele în legătură cu cele 39 de cadavre descoperite într-un camion dintr-un parc industrial în comitatul Essex, relatează site-ul agenţiei Reuters.

„Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex”, a declarat Boris Johnson.

„Primesc regulat actualizări din partea Ministerului de Interne şi voi lucra alături de Poliţia din Essex pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a informat liderul de la Londra. Totodată, acesta şi-a exprimat condoleanţele faţă de victimele implicate: „Gândurile mele sunt alături de cei care şi-au pierdul vieţile şi de cei apropiaţi lor”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici