Diane James, o admiratoare a lui Putin, îl înlocuieşte pe Nigel Farage la şefia Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP). În 2013 ea denunţa "infracţiuni" atribuite românilor din Marea Britanie

Diane James a fost aleasă noul lider al Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP), pentru a-l înlocui pe Nigel Farage care a demisionat din fruntea formaţiunii eurosceptice după ce şi-a atins scopul ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, informează site-ul agenţiei Reuters.

922 afișări
Imaginea articolului Diane James, o admiratoare a lui Putin, îl înlocuieşte pe Nigel Farage la şefia Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP). În 2013 ea denunţa "infracţiuni" atribuite românilor din Marea Britanie

Diane James, noul lider al Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP)

Diane James, care în momentul actual este membru al Parlamentului european, a fost declarată noul lider UKIP în cadrul conferinţei anuale din oraşul Bournemouth, aflat pe coasta de sud a Angliei, după ce a fost votată de 40.000 de membri ai Partidului Independendeţei pentru Marea Britanie.

Un fost analist de afaceri, cu o carieră impresionantă în sectorul sănătăţii, James şi-a luat angajamentul de a asigura faptul că Guvernul britanic va lua măsurile necesare pentru ca ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană să se facă în acord cu solicitările votanţilor UKIP: controale mai dure asupra imigraţiei şi comerţul liber.

Parlamentul European a cerut demisia lui Farage pentru a creşte rolul Marii Britanii în negocierea privind ieşirea din UE.

Nigel Farage a declarat că în cazul său, cariera politică este împlinită după succesul campaniei din Regatul Unit de a vota pentru Brexit.

Diane James, noul lider UKIP, denunţa, în 2013, "infracţiuni" atribuite românilor din Marea Britanie

Diane James, noul lider al formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), exprima preocupare, la un moment dat, în legătură cu "infracţiunile" comise de imigranţi români şi este o admiratoare a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

"Pe 1 ianuarie 2014, se vor deschide graniţele Marii Britanii pentru cetăţenii bulgari şi români. Nu vorbim doar despre presiuni asupra serviciilor de imigraţie, ci, trebuie să o spun, despre infracţiuni asociate românilor", declara Diane James în 2013, conform cotidianului The Guardian. Marea Britanie a eliminat la 1 ianuarie 2014 restricţiile pe piaţa muncii impuse cetăţenilor români şi bulgari.

Diane James este şi o admiratoare a lui Vladimir Putin. În 2014, ea declara, referindu-se la liderul de la Moscova: "Este un lider puternic. Pune pe primul loc Rusia şi are probleme cu modul în care UE a încurajat schimbarea Administraţiei din Ucraina, punându-se în pericol populaţia rusă din ţară".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici