Discuţii SUA-Israel despre relaţiile bilaterale şi situaţia palestinenilor

Wendy Sherman, adjunct al secretarului de Stat american, s-a întâlnit la Washington cu ministrul israelian al Siguranţei Publice, Omer Bar Lev, cu care a discutat despre relaţiile SUA-Israel şi despre situaţia palestinienilor, anunţă Departamentul de Stat de la Washington.

133 afișări
Imaginea articolului Discuţii SUA-Israel despre relaţiile bilaterale şi situaţia palestinenilor

Sursa Foto - Twitter, Wendy R. Sherman @DeputySecState

Wendy Sherman a transmis condoleanţe pentru victimele atacurilor teroriste produse în Israel anul acesta.

A fost abordat şi cazul jurnalistei Shireen Abu Akleh, de la postul Al Jazeera, împuşcată în cursul unui raid militar israelian în oraşul palestinian Jenin, iar Wendy Sherman a evidenţiat "necesitatea tragerii la răspundere a autorului".

Cei doi oficiali au discutat şi despre "eforturile de a asigura că toţi palestinienii şi israelienii trăiesc în siguranţă, având în egală măsură libertate, demnitate şi prosperitate", anunţă Departamentul de Stat american, citat de cotidianul The Jerusalem Post.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici