Doi bărbaţi au murit în competiţia Ironman din Irlanda

Doi bărbaţi, participanţi la competiţia Ironman Cork, au murit în incidente separate în timpul etapei de înot de 1,9 km a evenimentului de 70,3 km, desfăşurat duminică la Youghal, în Irlanda, potrivit Reuters.

1936 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au murit în competiţia Ironman din Irlanda

Sursa foto: Twitter

Presa locală a relatat că serviciile de urgenţă i-au scos din apă pe bărbaţii în vârstă de 40 şi 60 de ani.

Personalul medical a declarat decesul celor doi.

„Suntem profund întristaţi să confirmăm decesul a doi participanţi la cursa IRONMAN 70.3 Ireland, Cork 2023. În timpul porţiunii de înot a cursei de duminică, personalul de securitate a oferit imediat asistenţă medicală după ce şi-a dat seama că sportivii aveau nevoie de asistenţă”, au postat organizatorii pe Facebook.

„Împărtăşim cele mai profunde condoleanţe familiilor şi prietenilor sportivilor şi vom continua să le oferim sprijinul nostru în această perioadă dificilă”, au adăugat ei.

Evenimentul trebuia să aibă loc sâmbătă, dar a fost amânat cu o zi din cauza efectelor furtunii Betty.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici