Doi israelieni au fost arestaţi după ce un adolescent palestinian a fost ucis în timpul unui atac

Doi israelieni au fost arestaţi sâmbătă după ce un adolescent palestinian a fost împuşcat mortal în Cisiordania. Tânărul a murit în urma unui atac al civililor israelieni asupra unui sat, a anunţat poliţia din Israel, potrivit Reuters.

308 afișări
Imaginea articolului Doi israelieni au fost arestaţi după ce un adolescent palestinian a fost ucis în timpul unui atac

Sursa foto: AP

Locuitorii din satul palestinian Burqa au declarat că mai mulţi israelieni au intrat în satul lor vineri seara, au aruncat cu pietre şi au dat foc la maşini.

Ministerul palestinian al Sănătăţii a spus că un tânăr de 19 ani a murit în incident.

Armata israeliană a anunţat că o anchetă iniţială a stabilit că ciocnirile au fost provocate de o neînţelegere privind locul în care sunt ţinute animalele. După confruntări verbale între cele două tabere, participanţii au aruncat cu pietre şi chiar cu focuri de artificii.

„În timpul confruntării, civili israelieni au tras spre palestinieni. În urma confruntării, un palestinian a fost ucis, alţi patru au fost răniţi, iar un vehicul palestinian a fost găsit ars", se arată în anunţul armatei.

Washingtonul şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la atacurile tot mai frecvente ale coloniştilor evrei asupra satelor palestiniene din Cisiordania. Tensiunile au crescut anul trecut, raidurile israeliene intensificându-se ca reacţie la atacurile palestiniene asupra unor cetăţeni din Israel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici