Doi militanţi palestinieni, împuşcaţi mortal de militari israelieni, în Cisiordania

Doi militanţi islamişti palestinieni au fost împuşcaţi mortal de militari israelieni pe care au încercat să îi atace cu un vehicul, într-un incident produs luni dimineaţă în teritoriul palestinian Cisiordania, informează cotidianul The Times of Israel.

94 afișări
Imaginea articolului Doi militanţi palestinieni, împuşcaţi mortal de militari israelieni, în Cisiordania

Doi militanţi palestinieni, împuşcaţi mortal de militari israelieni, în Cisiordania

Incidentul a avut loc în timp ce armata israeliană încerca să aresteze un militant islamist în zona taberei de refugiaţi Jalazone, situată în apropierea oraşului Ramallah.

"În timpul raidului militar, un individ a încercat să atace trupele cu un vehicul. Militarii au tras focuri de armă, iar doi suspecţi au fost neutralizaţi", a transmis armata israeliană. Conform unor surse, încă un suspect a fost rănit.

Niciun militar israelian nu a suferit răni în acest incident, care intervine pe fondul intensificării violenţelor israelo-palestiniene.

Şaisprezece miitanţi islamişti au fost arestaţi luni de trupele israeliene în diverse zone din Cisiordania.

În ultimele luni, militanţi islamişti au atacat de nenumărate ori posturi militare israeliene din Cisiordania, pe fondul furiei privind prezenţa israeliană şi activităţile de colonizare. Duminică, un militar şi un civil au fost răniţi în două atacuri produse în Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici