Doi piloţi din India s-au bătut în carlinga unui avion de pasageri

Doi piloţi din India au fost suspendaţi după ce s-au bătut în carlinga unui avion de pasageri, autorităţile aeronautice indiene lansând o investigaţie în acest caz, informează ziarul The Independent.

486 afișări
Imaginea articolului Doi piloţi din India s-au bătut în carlinga unui avion de pasageri

Doi piloţi din India s-au bătut în carlinga unui avion de pasageri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Căpitanul şi copilotul unui avion comercial se pregăteau să decoleze, duminică seară, din Jaipur spre New Delhi.

Însă, pe fondul unei dispute, cei doi piloţi ai avionului de pasageri s-au luat la bătaie. Copilotul se pare că nu a executat în detaliu ordinul de verificare a datelor tehnice înainte de începerea decolării.

"Copilotul s-a enervat şi a sărit la bătaie cu căpitanul", a declarat o sursă citată de Times of India.

În loc să raporteze altercaţia turnului de control şi să oprească decolarea, comandantul avionului companiei Air India a continuat cursa, semnalând incidentul abia după aterizarea la New Delhi.

Cei doi piloţi au fost suspendaţi pe durata investigaţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici