Doi presupuşi membri Stat Islamic, din SUA şi Marea Britanie, arestaţi în Turcia

Doi presupuşi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic, din Statele Unite şi din Marea Britanie, au fost arestaţi în Turcia, la un punct de trecere a frontierei cu Siria, afirmă surse citate de site-ul YetNews.com.

379 afișări
Imaginea articolului Doi presupuşi membri Stat Islamic, din SUA şi Marea Britanie, arestaţi în Turcia

Doi presupuşi membri Stat Islamic, din SUA şi Marea Britanie, arestaţi în Turcia

Un oficial turc a declarat, sub protecţia anonimatului, că americanul Kary Paul Kleman şi britanicul Stefan Aristidou au sosit la punctul vamal Oncupinar, în provincia Kilis, pe 20 aprilie. Ei au fost reţinuţi, iar ulterior plasaţi în arest preventiv pe 24 aprilie.

Kary Kleman se deplasa cu soţia sa siriană şi cu cei patru copii. Familia a fost plasată în detenţie administrativă şi urmează să fie deportată în Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici