Doi români, reţinuţi în Italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma

Autorităţile italiene au reţinut marţi seara doi români suspectaţi că au violat o tânără, sâmbătă, în parcul Caffarella din Roma, unul dintre ei mărturisind fapta în cursul nopţii, relatează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

28 afișări
Imaginea articolului Doi români, reţinuţi în Italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma

Doi români, reţinuţi în Italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi români au 20 şi respectiv 30 de ani, iar cel mai tânăr, Alexandru Isztoika Loyos, a mărturisit fapta în cursul nopţii. Primul a fost arestat marţi seara, de agenţi ai comisariatului din Primavalle, într-o tabără ilegală din capitala italiană. Cel de-al doilea a fost găsit mai târziu la Livorno.

Colaborarea poliţiştilor români a fost decisivă în acest caz, a mai notat Corriere della Sera.

O fată de 14 ani a fost violată sâmbătă, într-un parc din Roma, de doi imigranţi, iar autorităţile suspectau că era vorba de romi est-europeni. Fata a fost violată, iar prietenul ei a fost bătut şi imobilizat. Autorii violului le-au luat tinerilor banii pe care îi aveau asupra lor, precum şi telefoanele mobile.

Citeşte şi:

Poliţia din Roma dezminte că ar fi fost identificaţi doi români în cazul violului de sâmbătă

Zeci de tabere ilegale din zona Romei, demolate în urma violurilor comise de imigranţi

Suspecţii în cazul violului comis sâmbătă la Roma ar putea fi români

Roma: O fată de 14 ani a fost violată, suspecţii fiind romi est-europeni

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici