Doi români suspectaţi de comiterea unui jaf într-un restaurant din sud-vestul Elveţiei, arestaţi

Doi români, în vârstă de 32 şi, respectiv, 39 de ani, suspectaţi de comiterea unui jaf într-un restaurant din Chavornay, în urmă cu trei săptămâni, au fost arestaţi miercuri de poliţia din cantonul elveţian Vaud (sud-vest).

82 afișări

În urmă cu trei săptămâni, o ospătăriţă din acest restaurant a fost jefuită sub ameninţarea unui cuţit. Atacatorii i-au luat geanta şi telefonul marca iPhone, relatează site-ul 20min.ch.

Un alt jaf a avut loc cu trei zile mai înainte, într-un magazin alimentar din Rances, în acelaşi canton. "Anchetatorii nu au putut stabili, încă, o legătură între cele două cazuri", a declarat Olivia Cutruzzola, din cadrul poliţiei cantonale din Vaud.

Cei doi români, plasaţi în detenţie preventivă, neagă totul. Însă unul dintre ei a fost identificat în mod oficial de către ospătăriţa din Chavornay.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici