Doisprezece membri ai serviciilor de securitate turce, răniţi într-un atentat

Doisprezece agenţi ai serviciilor de securitate turce au fost răniţi în explozia unei bombe artizanale în sud-estul Turciei, anunţă surse locale citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

259 afișări
Imaginea articolului Doisprezece membri ai serviciilor de securitate turce, răniţi într-un atentat

Doisprezece membri ai serviciilor de securitate turce, răniţi într-un atentat

Explozia a avut loc miercuri, în cursul unei operaţiuni în oraşul Nusaybin, situat în sud-estul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria.

Atacul este atribuit de autorităţi mişcării separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Confruntările dintre PKK şi serviciile de securitate turce au reizbucnit în vara anului 2015, soldându-se cu mii de morţi de ambele părţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici