Dominique Strauss-Kahn a fost vizitat la hotel, înainte de incident, de o "prietenă secretă"

Dominique Strauss-Kahn a avut o întâlnire cu o femeie măritată, care lucrează în sectorul bancar, cu numai câteva ore înaintea incidentului reclamat de camerista de la hotelul Sofitel din New York, relatează New York Post.

1894 afișări
Imaginea articolului Dominique Strauss-Kahn a fost vizitat la hotel, înainte de incident, de o "prietenă secretă"

Dominique Strauss-Kahn a fost vizitat la hotel, înainte de incident, de o "prietenă secretă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia neidentificată, despre care surse citate de tabloidul american afirmă că ar fi "prietena secretă" a fostului director FMI, s-ar întâlni cu acesta de mai mult timp.

Ea a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la hotelul Sofitel, împreună cu Strauss-Kahn, în data de 14 mai, înainte de ora 13.30. Cei doi au urcat cu un lift până la etajul unde se afla apartamentul lui Dominique Strauss-Kahn, iar femeia a părăsit clădirea după un timp.

Ulterior, camerista în vârstă de 32 de ani a intrat în apartamentul lui Strauss-Kahn şi, în jurul prânzului, a reclamat că acesta a agresat-o sexual.

După ce fostul director FMI a fost reţinut în baza plângerii cameristei, procuratura din New York a căutat-o pe femeia care îl însoţea pe acesta, însă ea a refuzat categoric să discute cu anchetatorii.

Procuratura ar putea renunţa, în scurt timp, la acuzaţiile împotriva lui Strauss-Kahn, după ce a recunoscut că reclamanta a minţit asupra mai multor aspecte legate de viaţa sa anterioară şi de incidentul din 14 mai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici