Dominique Strauss-Kahn refuză să pledeze vinovat la orice acuzaţie

Dominique Strauss-Kahn nu va accepta acorduri juridice cu procurorii şi nu va pleda vinovat la nicio acuzaţie, declară unul din avocaţii săi, William Taylor, citat de CNN.

200 afișări
Imaginea articolului Dominique Strauss-Kahn refuză să pledeze vinovat la orice acuzaţie

Dominique Strauss-Kahn refuză să pledeze vinovat la orice acuzaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, este acuzat că a încercat să o violeze pe o cameristă a Hotelului Sofitel din New York, pe 14 mai.

În cursul zilei de miercuri, avocaţii lui Strauss-Kahn au anunţat că au avut o întrevedere "constructivă" cu procurorii, care au anunţat că nu sunt pregătiţi să renunţe la acuzaţiile de agresiune sexuală şi tentativă de viol în pofida semnelor de întrebare privind credibilitatea cameristei.

"Procedura de investigare continuă şi nu au fost luate decizii", a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului procurorului din Manhattan, Erin Duggan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici