Donald Trump a declarat că este dispus să aibă o întâlnire cu Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că este dispus să aibă o întâlnire oficială cu omologul său din Venezuela, Nicolas Maduro, dacă acest lucru va fi de ajutor pentru cetăţenii Venezuelei, relatează Reuters.

881 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a declarat că este dispus să aibă o întâlnire cu Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei

Donald Trump a declarat că este dispus să aibă o întâlnire cu Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei

„Tot ce îmi doresc este ca situaţia din Venezuela să se îndrepte. Vreau ca cetăţenii să se simtă în siguranţă”, a declarat Donald Trump.

Declaraţiile preşedintelui american au fost făcute în New York, în cadrul Adunării Generale ONU.

„Dacă Maduro este aici, dacă vrea să ne întâlnim... nu mă gândeam la asta, nu era în program, dar dacă pot ajuta cetăţenii o voi face, de asta sunt aici”, a declarat Trump, întrebat dacă este dispus să se întâlnească cu preşedintele Venezuelei.

Administraţia din Statele Unite a decis marţi impunerea unui nou set de sancţiuni care o vizează pe soţia preşedintelui Nicolas Maduro, pe vicepreşedintele din Venezuela şi pe ministrul Apărării.

Decizia de a impune un nou set de sancţiuni este legată de dezaprobarea Statelor Unite în ceea ce priveşte regimul preşedintelui Nicolas Maduro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici