Donald Trump a început examinarea medicală anuală. Mesajul liderului SUA după ce a finalizat prima fază

Preşedintele american Donald Trump a declarat că starea sa de sănătate este foarte bună, după ce a finalizat prima fază a controlului medical anual, informează agenţia de ştiri Reuters.

474 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a început examinarea medicală anuală. Mesajul liderului SUA după ce a finalizat prima fază

Trump afirmă că "totul foarte bine" după prima fază a controlului medical anual

Liderul de la Casa Albă a precizat că prima fază a controlului a fost efectuată sâmbătă la Centrul Medical Militar Walter Reed din Washington.

"Totul foarte bine (Grozav!). Voi finaliza anul viitor", a scris Trump pe Twitter.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a comunicat că preşedintele a vizitat personalul medical şi le-a mulţumit pentru că au avut grijă de militarii americani răniţi.

"Preşedintele este în continuare sănătos şi energic, aşa cum arată mitingurile electorale la care participă de mai multe ori pe săptămână în faţa a mii de americani", a adăugat Grisham, fără să ofere mai multe detalii.

În urma controlului medical anual efectuat la începutului lui 2019, Sean Conley, medicul personal al preşedintelui SUA, nota că Trump prezintă o stare de "sănătate foarte bună" în ciuda faptului că a mai luat în greutate, fiind la limita obezităţii. Preşedintele a fost sfătuit în acel moment să-şi monitorizeze dieta şi să facă exerciţii fizice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici