Donald Trump a postat o serie de mesaje în timpul dezbaterii candidaţilor la postul de vicepreşedinte

  • Donald Trump a postat o serie de mesaje pe Twitter în timpul dezbaterii candidaţilor la postul de vicepreşedinte
  • Preşedintele SUA: "Joe Biden şi Kamala Harris vor să interzică exploatarea gazelor de şist"
  • Trump: "Mike Pence se descurcă excelent! Ea (Kamala Harris -n.red.) este un aparat de gafe"
475 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a postat o serie de mesaje în timpul dezbaterii candidaţilor la postul de vicepreşedinte

Donald Trump a postat o serie de mesaje în timpul dezbaterii candidaţilor la postul de vicepreşedinte

Preşedintele SUA, Donald Trump, a postat o serie de mesaje prin Twitter în cursul dezbaterii electorale a candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte, republicanul Mike Pence şi democrata Kamala Harris.

"Joe Biden şi Kamala Harris vor să interzică exploatarea gazelor de şist", a afirmat Donald Trump, referindu-se la propunerile candidaţilor democraţi în materie de politică energetică.

"Mike Pence se descurcă excelent! Ea (Kamala Harris -n.red.) este un aparat de gafe", a comentat preşedintele SUA.

"Joe Biden s-a opus eliminării lui Osama ben Laden", fostul lider al reţelei teroriste Al-Qaida, a continuat Donald Trump.

"Planul fiscal al lui Biden ar colecta 4.000 de miliarde de dolari, de două ori mai mult decât majorările propuse de Clinton în 2016", a transmis Donald Trump prin Twitter.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politica

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici