Donald Trump afirmă că probabil se va întâlni în luna noiembrie cu Vladimir Putin

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat marţi că probabil se va întâlni luna viitoare cu omologul său rus, Vladimir Putin, atunci când cei doi lideri vor fi la Paris cu ocazia pentru ceremoniile prilejuite de aniversarea a o sută de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

242 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că probabil se va întâlni în luna noiembrie cu Vladimir Putin

Donald Trump afirmă că probabil se va întâlni în luna noiembrie cu Vladimir Putin

Liderul american a făcut această declaraţie după ce preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis marţi, la întâlnirea cu John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională, că ar vrea o nouă întâlnire cu omologul său din SUA, Donald Trump, sugerând că întrevederea ar putea avea loc în noiembrie, la Paris.

John Bolton a apreciat că Donald Trump va accepta oferta. După discuţiile între Putin şi Bolton, oficiali americani şi ruşi au comunicat că s-a ajuns la o înţelegere preliminară privind o întrevedere între cei doi lideri pe date de 11 noiembrie, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior.

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a anunţat în urmă cu câteva luni că intenţionează să invite liderii ţărilor care au luptat în Primul Război Mondial la ceremoniile de la Paris. O serie de lideri din întreaga lume şi-au confirmat deja prezenţa, inclusiv Putin şi Trump.

Pe data de 11 noiembrie 1918 s-a semnat armistiţiul dintre Antanta şi Germania, în pădurea de la Compiègne, acordul punând capăt Primului Război Mondial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici