Donald Trump califică drept "patetică" declaraţia lui Biden în care acesta pleda pentru destituirea preşedintelui SUA

Preşedintele american Donald Trump a calificat drept "patetică" declaraţia lui Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020, în care acesta pleda pentru destituirea actualului lider de la Casa Albă, relatează publicaţia The Guardian.

286 afișări
Imaginea articolului Donald Trump califică drept "patetică" declaraţia lui Biden în care acesta pleda pentru destituirea preşedintelui SUA

Donald Trump califică drept "patetică" declaraţia lui Biden prin care acesta pleda pentru destituirea preşedintelui SUA

"Este atât de patetic să-l văd pe Somnorosul Joe Biden, care, împreună cu fiul său, Hunter, şi în detrimentul contribuabilului american, a fraudat cel puţin două ţări cu milioane de dolari, solicitând acuzarea mea - şi nu am făcut nimic greşit. Campania eşuată a lui Joe nu i-a oferit o altă opţiune!", a scris preşedintele SUA într-un mesaj postat pe Twitter.

 

 

Procurorul din Ucraina care a investigat iniţial suspiciunile de corupţie vizând afaceri în care era implicat şi Hunter Biden a afirmat că nu crede că acesta sau tatăl său ar fi încălcat legislaţia ucraineană.

Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Fostul vicepreşedinte american Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020, s-a declarat, miercuri seară, favorabil demiterii preşedintelui SUA, Donald Trump, pe care l-a acuzat de trădare.

"Pentru a proteja Constituţia, democraţia, integritatea noastră minimă, (preşedintele Donald Trump -n.red.) ar trebui demis", a declarat Joseph Biden într-un discurs rostit în statul New Hampshire.

"Preşedintele Trump s-a inculpat singur prin obstrucţionarea justiţiei, prin refuzul de a se conforma anchetei Congresului, deja s-a condamnat singur. Din perspectiva întregii lumi şi a poporului american, Donald Trump a încălcat jurământul de învestitură, a trădat naţiunea şi a comis acţiuni pentru care trebuie demis", a subliniat Joseph Biden, potrivit CNN.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici