Donald Trump condamnă atacul din Las Vegas, iar miercuri va vizita locul crimelor

Donald Trump, preşedintele SUA, a exprimat solidaritate cu victimele atacului din oraşul Las Vegas, subliniind că societatea americană nu va fi dezbinată de acest "act rău" şi anunţând că se va deplasa miercuri la locul masacrului.

863 afișări
Imaginea articolului Donald Trump condamnă atacul din Las Vegas, iar miercuri va vizita locul crimelor

Donald Trump condamnă atacul din Las Vegas, iar miercuri va vizita locul crimelor

Donald Trump a mulţumit echipelor de intervenţie şi a exprimat solidaritate cu victimele şi cu familiile acestora.

"Nu putem înţelege deplin durerea lor, nu putem înţelege pierderea lor", a declarat Donald Trump, referindu-se la rudele victimelor.

Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin 50 de persoane au fost ucise în atacul armat comis la un concert din Las Vegas.

Alte aproximativ 400 de persoane au fost rănite.

"Melania şi cu mine ne rugăm pentru toţi americanii care au fost răniţi şi afectaţi sau care şi-au pierdut apropiaţi în acest atac teribil", a declarat Donald Trump de la Casa Albă.

"Ne rugăm ca întreaga naţiune să găsească unitatea şi pacea. Ne rugăm să vină ziua în care acest rău va dispărea, în care toate persoanele nevinovate vor fi ferite de ură şi teroare. În aceste momente de tragedie şi groază, America se uneşte, aşa cum a fost mereu. Revenim la legăturile care ne unesc, la credinţă, familie şi valori comune", a subliniat Donald Trump.

"Unitatea noastră nu poate fi distrusă de acest act rău. Relaţiile noastre nu pot fi afectate de violenţă. Şi, deşi simţim multă furie din cauza acestor crime fără sens, dragostea ne defineşte şi ne va defini mereu", a subliniat liderul Statelor Unite.

Preşedintele a anunţat că steagurile vor fi coborâte în bernă după cel mai grav atac din istoria modernă a Statelor Unite. Miercuri, Donald Trump se va deplasa în Las Vegas.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici