Donald Trump critică abordarea Fox News în scrutinul prezidenţial şi ar vrea să lanseze un post concurent

  • Donald Trump critică dur abordarea Fox News în scrutinul prezidenţial
  • Trump: "Cea mai mare diferenţă dintre alegerile din 2020 şi 2016 a fost Fox News"
  • Surse Axios.com: Donald Trump vrea să lanseze un post de televiziune concurent
1197 afișări
Imaginea articolului  Donald Trump critică abordarea Fox News în scrutinul prezidenţial şi ar vrea să lanseze un post concurent

Donald Trump critică abordarea Fox News în scrutinul prezidenţial şi ar vrea să lanseze un post concurent

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a criticat dur, joi, postul de televiziune Fox News, acuzându-l că anul acesta a avut o atitudine diferită faţă de scrutinul prezidenţial din 2016 şi, potrivit unor surse de la Washington, vrea să creeze un grup mediatic concurent.

"Audienţa zilnică a Fox News s-a prăbuşit complet. Iar în weekend-uri este chiar mai rău. Foarte trist să văd că se întâmplă acest lucru, dar au uitat ce le-a adus succesul. (...) Cea mai mare diferenţă dintre alegerile din 2020 şi 2016 a fost Fox News", a declarat Donald Trump, prin Twitter. De asemenea, preşedintele în funcţie al SUA a distribuit o serie de mesaje critice la adresa Fox News.

Donald Trump este puternic nemulţumit că Fox News a difuzat imediat după scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie proiecţii electorale care arătau că statul Arizona va fi câştigat de Joseph Biden. În ultimele luni, Donald Trump a criticat sondajele de opinie difuzate de Fox News, acuzând că îi afectează imaginea în campania electorală prezidenţială, potrivit publicaţiei The Hill.

Donald Trump nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden, echipa sa contestând rezultatele în state decisive.

Conform unor surse citate de site-ul Axios.com, Donald Trump le-a spus apropiaţilor că vrea să lanseze o companie media digitală pentru a intra în concurenţă cu Fox News pe segmentul publicului conservator. Unii dintre consilierii lui Trump cred că Fox News a făcut o greşeală difuzând imediat proiecţii care prefigurau victoria lui Joe Biden în statul Arizona.

"Vrea să distrugă Fox. Nu există niciun dubiu în acest sens", a declarat o sursă din anturajul lui Trump. Preşedintele în funcţie al SUA ar intenţiona să lanseze un post de televiziune digital care să emită online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici