Donald Trump critică din nou politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie/ Statele Unite nu vor deveni "tabără de imigranţi"

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a criticat din nou, luni, politicile Guvernului Angela Merkel în materie de imigraţie, pe fondul tensiunilor dintre formaţiunile Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi filiala bavareză Uniunea Creştin-Socială (CSU).

1215 afișări
Imaginea articolului Donald Trump critică din nou politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie/ Statele Unite nu vor deveni "tabără de imigranţi"

Donald Trump critică din nou politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie

"Oamenii din Germania se ridică împotriva liderilor în contextul în care imigraţia afectează coaliţia deja fragilă de la Berlin. Infracţionalitatea este în creştere în Germania. A fost o mare greşeală să fie primiţi în Europa milioane de oameni care au schimbat atât de puternic şi de violent cultura continentului!", a afirmat Donald Trump luni prin Twitter.

Preşedintele SUA a criticat în mai multe rânduri politicile în materie de imigraţie ale cancelarului Angela Merkel.

Donald Trump afirmă că Statele Unite nu vor deveni "tabără de imigranţi"

Preşedintele Donald Trump a anunţat luni seară că nu va permite ca Statele Uite să devină "tabără de imigranţi", în contextul în care Administraţia de la Washington este criticată dur pentru că a separat copiii imigranţilor de părinţi la frontiera cu Mexicul, informează site-ul agenţiei Reuters.

"Statele Unite nu vor fi tabără de imigranţi, nici complex pentru adăpostirea refugiaţilor. Nu vor fi. Dacă vă uitaţi la ce se întâmplă în Europa, la ce se întâmplă în alte locuri, noi nu putem permite să se întâmple aşa ceva în Statele Unite, nu sub conducerea mea", a declarat Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici