Donald Trump elimină vizele de călătorie pentru polonezi

Preşedintele american, Donald Trump, a aprobat, vineri, intrarea Poloniei în programul de exceptare de la vizele de călătorie în Statele Unite.

5374 afișări
Imaginea articolului Donald Trump elimină vizele de călătorie pentru polonezi

Donald Trump elimină vizele de călătorie în Statele Unite pentru polonezi

Donald Trump a declarat că a aprobat „documentaţia preliminară" pentru „exceptarea completă de vize" în cazul Poloniei, informează agenţia Associated Press şi publicaţia The Hill.

„Polonezii încearcă să obţină acest lucru de multe decenii, am făcut-o pentru poporul polonez, în onoarea polonezilor din SUA şi din Polonia", a precizat Donald Trump.

Stephanie Grisham, un purtător de cuvânt al Preşedinţiei SUA, a anunţat că situaţia Poloniei va fi analizată acum de funcţionarii Departamentului pentru Securitate Internă, pentru definitivarea procedurii. „Relaţia bilaterală dintre SUA şi Polonia nu a fost niciodată mai puternică, iar acest lucru reprezintă o remarcabilă realizare pentru ambele ţări", a precizat Stephanie Grisham.

Treizeci şi opt de naţiuni, inclusiv cele mai multe ţări din cadrul Uniunii Europene, beneficiază de călătorii fără vize în relaţia cu Statele Unite.

Casa Albă anunţase recent că Donald Trump ar putea aproba în câteva săptămâni eliminarea vizelor de călătorie pentru cetăţenii polonezi.

 

Taguri:
sua,
polonia,
vize

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici