Donald Trump îl ACUZĂ pe fostul şef de la Casa Albă că ar fi ”interceptat convorbirile sale telefonice”

Donald Trump, preşedintele SUA, acuză fosta Administraţie de la Casa Albă că ar ”fi interceptat convorbiri telefonice” din biroului magnatului imobiliar, înaintea alegerilor din 2016, informează The Guardian.

1236 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl ACUZĂ pe fostul şef de la Casa Albă că ar fi ”interceptat convorbirile sale telefonice”

Donald Trump îl acuză pe Barack Obama că ar fi ”interceptat convorbirile sale telefonice”

Acesta a postat pe Twitter următorul mesaj: ”Îngrozitor! Tocmai am descoperit că Obama mi-a ascultat telefonul din Turnul Trump, chiar înainte de alegeri. Nu a descoperit nimic”.

”Este legal ca un preşedinte în funcţie să intercepteze convorbiri chiar înaintea alegerilor?”, a adăugat acesta.

Postările sale au făcut parte dintr-o serie de anunţuri pe care preşedintele american le-a făcut pe pagina de Twitter.

Acesta a încercat de asemenea să-l apere pe Jeff Sessions, procurorul general al SUA, ce va trebui să fie chestionat în privinţa unei întâlniri avute cu ambasadorul rus, pe parcursul campaniei prezidenţiale din anul 2016.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici