Donald Trump l-a graţiat pe Michael Flynn, fostul său consilier pe probleme de securitate

  • Preşedintele Donald Trump a anunţat că l-a graţiat pe Michael Flynn, fostul său consilier pentru securitate naţională.
  • Acesta a pledat vinovat după ce ar fi minţit FBI-ul în timpul anchetei privind amestecul rus în alegerile prezidenţiale din 2016, transmite Reuters.
804 afișări
Imaginea articolului Donald Trump l-a graţiat pe Michael Flynn, fostul său consilier pe probleme de securitate

„Îmi revine marea omoare să anunţ că generalului Michael T. Flynn i-a fost acordată graţierea. Felicitări lui şi minunatei sale familii, ştiu că acum veţi avea o Zi a Recunoştinţei cu adevărat fantastică!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Michael Flynn a fost primul consilier de securitate naţională al lui Trump, dar preşedintele l-a concediat după doar 24 de zile pentru că l-ar fi minţit pe vicepreşedintele Mike Pence, în controversa privind contactele fostului general cu ambasadorul rus de atunci.

Flynn a pledat vinovat că a minţit FBI cu privire la interacţiunile pe care le-a avut cu ambasadorul Rusiei în Statele Unite în săptămânile care au precedat învestirea lui Trump în ianuarie 2017. Ulterior, acesta şi-a schimbat poziţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici