Donald Trump laudă parada militară fără rachete balistice din Coreea de Nord

Preşedintele american Donald Trump a postat duminică un mesaj pe Twitter prin care îl felicită pe omologul său nord-coreean Kim Jong-un pentru organizarea unei parade militare fără rachete balistice cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea ţării, relatează site-ul Ynet.

1318 afișări
Imaginea articolului Donald Trump laudă parada militară fără rachete balistice din Coreea de Nord

Donald Trump laudă parada militară fără rachete balistice din Coreea de Nord

„Coreea de Nord tocmai şi-a organizat parada militară, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înfiinţare, fără obişnuita etalare a armamentului nuclear şi balistic. Tema a fost pacea şi dezvoltarea economică”, a transmis Trump printr-un mesaj postat pe Twitter.

„Experţii sunt de părere că parada militară din Coreea de Nord a fost fără rachete balistice doar pentru a-i demonstra ceva lui Donald Trump. De fapt, acesta este un lucru foarte pozitiv din partea Coreei de Nord”, a declarat preşedintele american.

„Îi mulţumesc preşedintelui Kim. Amândoi le vom demonstra tuturor că s-au înşelat! Nu există lucru mai bun decât dialogul bun dintre două persoane care se plac reciproc. Mult mai bine decât era înainte să preiau eu funcţia!”, a adăugat Donald Trump.

Coreea de Nord foloseşte în mod obişnuit sărbătorile majore pentru a-şi expune capabilităţile militare şi cele mai recente evoluţii ale tehnologiei rachetelor.

Liderul ţării a invitat un grup mare de jurnalişti străini să acopere parada militară şi restul festivităţilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici