Donald Trump: Politica lui Hillary Clinton în ceea ce priveşte Siria ar putea declanşa Al Treilea Război Mondial

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Donald Trump, a spus că planul de politică externă în ceea ce priveşte Siria al contracandidatei sale, Hillary Clinton, ar putea declanşa Al Treilea Război Mondial, relatează BBC News online.

2738 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Politica lui Hillary Clinton în ceea ce priveşte Siria ar putea declanşa Al Treilea Război Mondial

Donald Trump: Politica lui Hillary Clinton în ceea ce priveşte Siria ar putea declanşa Al Treilea Război Mondial (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Acesta a spus că Statele Unite ar trebui să se concentreze mai degrabă pe eforturile de a învinge reţeaua teroristă Stat Islamic decât pe a-l convinge pe Bashar al-Assad să se retragă de la putere.

Hillary Clinton a propus instituirea unei zone de interdicţie aeriană deasupra Siriei, măsură despre care unii cred că ar putea conduce la un conflict cu forţele armate ruse.

"O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary Clinton în ceea ce priveşte Siria", a spus Trump.

"Nu vă mai luptaţi cu Siria, vă luptaţi cu Siria, Rusia, Iran, bine?", a mai subliniat Trump.

"Rusia este o ţară dotată cu arme nucleare, dar o ţară unde acestea funcţionează, spre deosebire de alte state în care doar se discută despre ele", a mai spus el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici