Donald Trump, preşedintele ales al SUA: Numai oamenii proşti cred că relaţiile strânse pe care le avem cu Rusia sunt un lucru rău

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, continuă să se opună concluziilor la care au ajuns serviciile secrete americane asupra implicării Rusiei în alegerile din 2016, iar sâmbătă, acesta şi-a apărat vechea credinţă conform căreia relaţia strânsă dintre SUA şi Rusia nu este un ucru nociv, ci chiar benefic pentru SUA, scrie CNN.

10734 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, preşedintele ales al SUA: Numai oamenii proşti cred că relaţiile strânse pe care le avem cu Rusia sunt un lucru rău

Donald Trump, preşedintele ales al SUA: Numai oamenii proşti cred că relaţiile strânse pe care le avem cu Rusia sunt un lucru rău (Imagine: Hepta/ Arhvia Foto Mediafax)

Comentariile lui Trump au fost făcute după ce serviciile secrete americane au realizat un raport de evaluare şi au ajuns la concluzia că guvernul din Rusia a influenţat scrutinul prezidenţial american din 2016, acest lucru ducând la victoria lui Trump.

"Principala concluzie este că preşedintele Vladimir Putin a ordonat o campanie de influenţare a scrutinului prezidenţial desfăşurat în SUA în 2016. Scopurile Rusiei au fost subminarea încrederii publice în procesul democratic american, denigrarea candidatului Hillary Clinton, compromiterea capacităţii sale de a fi aleasă şi afectarea eventualului mandat prezidenţial. Vladimir Putin şi Administraţia de la Moscova au dezvoltat o preferinţă clară pentru republicanul Donald Trump", precizează raportul citat.

Trump şi-a exprimat indignarea pe Twitter în ceea ce priveşte concluzia acestui raport:

"Faptul că avem o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii "proşti" sau fraierii ar crede că acest lucru este unul rău. Avem suficiente probleme în lume şi fără asta. Când voi fi preşedinte, Rusia ne va respecta mai mult decât o face în prezent, iar ambele ţări, cel mai probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme şi aspecte ale LUMII!", a fost mesajul postat de Trump pe reţeaua de microblogging.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici