Donald Trump prezintă scuze pentru unele declaraţii controversate: "Ar fi putut provoca durere personală"

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, a prezentat scuze pentru unele declaraţii care "ar fi putut provoca durere personală", în contextul reconfigurării discursului din cauza scăderii popularităţii, informează site-ul agenţiei Reuters.

876 afișări
Imaginea articolului Donald Trump prezintă scuze pentru unele declaraţii controversate: "Ar fi putut provoca durere personală"

Donald Trump prezintă scuze pentru unele declaraţii controversate: "Ar fi putut provoca durere personală"

"Uneori, în contextul dezbaterilor aprinse şi a tematicii variate, nu alegem cuvintele potrivite ori spunem lucruri greşite", a declarat Donald Trump în cursul unui miting electoral desfăşurat în Charlotte, Carolina de Nord.

"Am făcut astfel de lucruri, regret, mai ales în situaţii în care ar fi putut provoca durere personală. Miza este prea mare pentru a ne consuma cu astfel de probleme", a adăugat candidatul republican.

Echipa de campanie electorală a candidatului democrat, Hillary Clinton, a respins rapid scuzele prezentate de Trump: "Practic, Donald Trump şi-a început campania insultând oameni".

Recent, Donald Trump s-a expus unor critici dure din cauza polemicilor cu familia unui militar musulman decedat în Irak. În plus, de-a lungul campaniei, Trump a formulat o serie de propuneri controversate, precum interzicerea venirii imigranţilor musulmani în Statele Unite, construirea unui zid la frontiera cu Mexicul şi reconfigurarea relaţiilor cu NATO, Japonia şi Coreea de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici