VIDEO   Donald Trump, primul discurs public la Casa Albă de la ieşirea din spital. Ce a declarat preşedintele american

  • Este prima dată când preşedintele american a susţinut o conferinţă de presă, ulterior infectării cu SARS-CoV-2.
  • Trump a declarat că nu mai ia tratament împotriva COVID-19 şi că se simte minunat.
3099 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, primul discurs public la Casa Albă de la ieşirea din spital. Ce a declarat preşedintele american

Donald Trump, primul discurs public la Casa Albă de la ieşirea din spital. Ce a declarat preşedintele american

Trump e din nou pe val.  Acesta a avut un discurs la Casa Albă, sâmbătă seara, prezidând pe balconul clădirii celor care au venit să îşi arate susţinerea faţă de el, conform bbc.com.
 
Externat luni din spital, unde a fost internat doar trei zile, Trump spune că se simte bine, în uralele mulţimii care strigă „încă patru ani”. Nici de data aceasta, Trump nu a purtat mască dar a dat, din nou, asigurări, că noul coronavirus „va dispărea”. 
 
Preşedintele a declarat că electorii afro-americani şi alte minorităţi etnice precum latino-americanii resping politicile „socialiste radicale”, precizând încă o dată faptul că el a realizat cele mai multe lucruri bune pentru comunităţile minoritarilor decât orice alt preşedinte de la Abraham Lincoln încoace. 
 
În plus, Donald Trump nu a ratat ocazia să îl acuze pe Joe Bidan că ar vrea să taie fondurile alocate poliţiei, atât de necesară, în opinia acestuia. 
 
Evenimentul transmis de către Casa Albă a fost intitulat „Preşedintele oferă puncte de vedere la un protest paşnic pentru lege şi ordine”

         

Pe parcursul discursului, Trump s-a referit la coronavirus folosind termenul „chinavirus”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici